MittLag

Ta grep om lag, foreninger og idretten i nærområdet!  Løsningen gir lag og foreninger en moderne og fleksibel web og mobil løsning, og lisenstaker en tettere relasjon, unik tilgang på stoff og økt relevans. Dette er nært og viktig stoff som engasjerer både barn, ungdom og voksne, og med kobling mot Facebook kan man enkelt hente oppdateringer derfra.

Lokalavisen Hitra-Frøya (bildet), var med på utviklingen av produktet og har den som en sentral del av fronten sin.

Skjermbilde 2016-05-02 kl. 11.01.48

Under forteller Sjefredaktør Bjørn Rønningen om utviklingen og bruken av MittLag, som vi sammen har videreutviklet til dagens MittLag.

MittLag er altså basert på 4-5 års erfaring og videreutvikling, og vi jobber stadig med forbedringer. Som Bjørn viser gir det avisa god tilgang på stoff, og lag og foreninger en enkel og moderne web-løsning. Ikke minst det at løsningen fungerer godt på mobil gjør at flere idrettslag har byttet ut tidligere web-løsninger med MittLag, eller at de bruker løsningen til å supplere egen hjemmeside.

I den nye versjonen er det flere muligheter for tilpasning av sidene til lag og foreninger og den nye løsningen for enkel kobling mot lag/forening sin Facebook side for automatisk oppdatering begge veier. Dette gjør at man kan velge hvor man vil oppdatere, og være sikker på at sakene kommer ut begge steder. Vi har og gjort det enda enklere å bruke løsningen fra mobil, og nå kan alle enkelt sette opp en fin artikkel med bilder/video og laste den rett opp til sitt lag. Admin for laget vil da få en mail om ny artikkel, og kan godkjenne både artikkel og forfatter slik at neste artikkel fra innsender går rett ut på siden. Rett ut på egen side, forsiden, Facebook siden, – og ut på fronten til Lokalavisa.

Se Produktark_mittlag for mer informasjon om tjenesten.

Prisliste_07_2016 viser priser for produktene våre.

Ta kontakt om du har spørsmål!