Innocode Kalender

Samler det som skjer

Skjermbilde 2015-12-03 kl. 21.50.07

Moderne og inkluderende kalender-løsning som gjør det enkelt å invitere, administrere og vise det som skjer i lokalsamfunnet.

Innocode Kalender vektlegger enkelhet i å opprette arrangementer, fra små private arrangører til større aktører med et utvalg arrangementer. Registrerte arrangører kan enkelt knytte kontoen til Facebook og importere arrangementer direkte, og på den måten kunne oppdatere ett sted. Full fleksibilitet med repeterende arrangement, direktelenke til billettkjøp, mulighet for å kopiere og endre arrangementer etc.

Administrator har godkjenner enkelt arrangementer og arrangører, men kan og gi arrangører rettighet til å publisere direkte. Der er og en topp-karusell og prioritert visning, som gir mulighet for å ta betalt av arrangører som ønsker større tydelighet på sine arrangementer.

Skjermbilde 2015-12-03 kl. 21.53.54

Hitra-Frøya sin variant av kalenderen.

Løsningen har og et fleksibelt feed-verktøy, slik at man enkelt kan sette opp en frame med et uttrekk av arrangementer basert på kategori, dato, arrangører, lokasjon etc. Slik kan man for eksempel lage en variant for et lokalt hotell som viser arrangementer i nærområdet, eller en egen feed som tar ut helgens arrangementer som man legger i fredagens “Hva skjer i helgen” artikkel i avisen.

Kalenderen snakker med de øvrige Innocode produktene, slik at arrangementer opprettet i Grasrot eller Grasrot appen vil også kunne vises i kalenderen. Med Superlokal og Nyhetsappen vår vil og brukere kunne få pushvarsel ved nye arrangement fra arrangører man velger å følge.

Last ned produktark_Kalender og les mer om funksjonalitet, muligheter og det som kommer.

Prisliste_07_2016 gir deg oversikt over priser på produktene våre.

Ta kontakt om du har spørsmål!