Innocode har siden 2010 vært en digital innovasjonspartner for prisbelønte startups som Ticketco og en stadig økende gruppe av medierelaterte selskaper som ønsker å utvikle attraktive digitale produkter for å bygge brukerlojalitet, relevans og nye inntektsstrømmer.

company

I tillegg til å gi faglige råd på digital strategi og forretningsutvikling, er vår ambisjon å være en partner som også blir med å ta ansvar for å implementere rådene vi gir. Vi designer og koder tjenester og utvikler, også i egen regi, en stadig økende portefølje av digitale produkter.

Vi er et sammensatt team med forretningsutviklere, designere, teknologer og prosjektledere fordelt på kontorer i Oslo/Asker, Bergen og Lviv.

Vi er ikke opptatt av teknologi i seg selv, men av de muligheter digitale løsninger kan gi for å skape gode og verdifulle brukeropplevelser og ikke minst nye inntektsstrømmer.

Vår fremste grunnverdi er at vi bryr oss, om kundene våre, men ikke minst om brukerne kundene er ute etter å nå. Vi er ikke fornøyd med å bare lage det kunden ber om – vi vil lage det brukerne til syvende og sist vil ha – fordi vi mener det også er det som tjener kunden best.

Innocode utgjør et tverrfaglig team med mer enn 30 dedikerte mennesker som har en pasjon for å utvikle produkter og løsninger som ikke bare fungerer, men som er nyskapende og lønnsomme for kunden og elskes av brukerne.

Vårt utviklingsteam består av høyt kompetente mobil utviklere, Ruby on Rails programmerere, back-end og front-end spesialister, designere og dyktige prosjektledere.

Contact us in Norway

Bjørn Tiller

CEO and Managing partner
Tlf.: +47 411 23 956
bjorn@innocode.no

Morten Holst

Partner and Director Sales and Business development
Tlf.: +47  934 25 000
morten@innocode.no

Nils Borhaug

Partner and Product Manager
Tlf.: +47 971 61 709
nils@innocode.no

Contact us in Ukraine

Anna Golovchenko

COO
Tlf.:+38 063 255 03 06
anna@innocode.no

Valerii Shypunov

Partner and CTO
Tlf.: +38 066 700 49 99
valerii@innocode.no

Vi er over 30 mennesker fordelt på kontorer i Oslo/Asker, Bergen og Lviv. Hvis du ønsker å vite mer om våre produkter og tjenester, er det bare å ta kontakt på telefon eller mail på en av våre adresser nedenfor.

We are more than thirty dedicated people working from offices in Oslo/Asker, Bergen and Lviv, Ukraine. If you want to contact us about our products and services, please call our nearest office or send us an e-mail.

Innocode AS (Oslo/Asker)

Billingstadsletta 17
NO-1396 Billingstad
tel:+47 934 25 000
morten@innocode.no

Innocode

(Bergen)

tel:+47 971 61 709
nils@innocode.no

Innocode (Lviv, Ukraine)

Fed’kovycha 60-a,
Tekhnopark
tel:+38 0667004999
valerii@innocode.no